Gezelschapsgroep Eikenburg-de Roosten, een groep van Mantelzorgondersteuners.

Gezelschapsgroep Eikenburg-de Roosten

Doel van de groep:
Het doel is om binnen onze wijk de mantelzorgers te ondersteunen. De Mantelzorg Ondersteuners nemen hun taak voor een paar uur /dagdeel over wanneer dit wenselijk is. Dit kan structureel of incidenteel zijn. Bij structurele mantelzorgondersteuning krijgt een vrijwilliger een vergoeding van maximaal €4,50 per uur. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit gezelschap houden maar kunnen bij wederzijds goedvinden ook andere werkzaamheden bevatten.

Elkaar ondersteunen
We denken dat het bieden van mantelzorgondersteuning vragen op kan roepen. Daarom zal Marianne als coach beschikbaar zijn om hierbij een luisterend oor te bieden. Ook willen we naar behoefte met de gezelschapsgroep bijeenkomen om voorkomende vragen te bespreken en om elkaar van tips te voorzien.

Vraag en aanbod
We streven in onze wijk naar een groot aanbod van mantelzorgondersteuners zodat zorgvragers zich niet bezwaard hoeven te voelen om op hen een beroep te doen!
Bent u mantelzorger en zoekt u ondersteuning
òf wilt u weten of het bieden van mantelzorgondersteuning bij u past?
Neem dan contact op met een van ons tweeën:

Eikenburg: Marianne Theunissen (Kochlaan 4)
mtheunissen49@gmail.com
Telefoon: 040-2119292
De Roosten: Dominique den Brok (Fleminglaan 5)
ddenbrok@gmail.com
Telefoon: 040-2126484
Aanhef
Voornaam
Achternaam
email adres
tel.nr
straat, nummer, postcode
ervaring met ondersteuning
ik vind het leuk om:
ik wil extra doen:
en ik ben beschikbaar op:

Door het insturen van dit formulier conformeer ik me aan de gedragsregels zoals uitgelegd in het stuk over de mantelzorgondersteuning, zie http://eikenburg-deroosten.nl/gezelschapsgroep-eikenburg-de-roosten-een-groep-van-mantelzorgondersteuners/