Hulp bij het Forum Vraag & Aanbod

Het forum Vraag & Aanbod gaat over vragen vanuit bewoners van onze buurt op een specifiek gebied, en over het aanbod vanuit dezelfde bewoners.
Iemand kan wat aanbieden, zoals “ik ben handig met tuinen, en wil anderen wel helpen’, of kan een behoefte hebben (vraag), zoals, “ik krijg elk jaar weer kale plekken op mijn gazon, wat moet ik doen?”.
Iemand met een vraag kan eerst zoeken in het aanbod, en vindt in dit geval wellicht het aanbod ‘handig met een tuin’. Hij kan dan een reactie schrijven op het aanbod, en als het goed is reageert de aanbieder daarop.
Er zijn momenteel verschillende rubrieken. Elke rubriek heeft een moderator die eventuele ongepaste berichten verwijdert. In principe is Vraag & Aanbod een ongereguleerde marktplaats. Dit is anders dan een clubje, waar in clubcultuur bestaat en de berichtjes binnen een min of meer, of zeer, besloten omgeving worden uitgewisseld.
De huidige rubrieken zijn:
1. Muziek
2. Boek & Film
3. Eten
4. Huisdieren
5. Klusjes
6. Tuinen
Je kunt alleen een Vraag of Aanbod plaatsen als je geregistreerd bent, en vervolgens hebt ingelogd met de naam / password waarmee je geregistreerd bent.

Let op: bij registreren moet je onderaan een sommetje oplossen. Lees ook Sommetje Oplossen !

4 gedachten over “Hulp bij het Forum Vraag & Aanbod”

  1. Beste buurtbewoners, Ik zou graag in contact komen met een buurtgenoot die in een soort gelijk huis woont als de huizen in de Van Swietenlaan en een open haard of houtkachel heeft?
    Ik zou over die mogelijkheid graag wat meer informatie willen.

    Met vriendelijke groet,
    J. van Helvoirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *