x

Aankondiging gemeente afsluiting Anton Coolenlaan vanaf maandag 9 oktober ivm versterking Dommelbrug

Informatief bericht van de gemeente Eindhoven over de Dommelbrug en Anton Coolenlaan. Zie ook bijgevoegde informatiebrief en omleidingtekening

schets Afsluiting Antoon Coolenlaan ivm Dommelbrug

Versterking Dommelbrug in Antoon Coolenlaan definitief

 

“Betreft: versterking Dommelbrug in Antoon Coolenlaan
 
Geachte bewoners, organisatie ‘s, sportverenigingen in en rondom Genneper  Parken. 
 
De gemeente gaat de Dommelbrug in de Antoon Coolenlaan versterken. Uit onderzoek bleek dat beide bruggen in de Antoon Coolenlaan niet meer geschikt voor waren voor zware vrachtauto’s. Om de omgeving bereikbaar te houden hebben we besloten de werkzaamheden aan beide bruggen afzonderlijk van elkaar uit te voeren. De versterking van de Tongelreepbrug is eind vorig jaar gerealiseerd. Dit jaar is dus de Dommelbrug aan de beurt.
 
Afsluiting Dommelbrug Op maandag 9 oktober starten we om 7:00u met de versterking van de Dommelbrug in de Antoon Coolenlaan. De werkzaamheden duren tot en met begin november 2017. De werkzaamheden kunnen alleen uitgevoerd worden als we de brug afsluiten voor autoverkeer. Een afbeelding van de omleiding vindt u op de achterzijde van deze brief. 
 
Deklaagvervanging Antoon Coolenlaan  Vanwege de afsluiting van de Dommelbrug hebben we besloten gelijktijdig de deklaag van het asfalt van de Antoon Coolenlaan te vervangen  tussen de Dommelbrug en de Genneperweg. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen maandag 9 oktober en vrijdag 13 oktober 2017.
 
Meer informatie? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met  Wouter Lemmens, uitvoeringscoördinator van de gemeente Eindhoven, tel: 040 238 6566. Tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder van het werk Jan van Nijnatten, van Brabotech BV , telefoon: 06-53266685.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Ad Hoogesteger projectleider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *